Landskildpadden.dk -


VIGTIGT!!  MAN KAN DESVÆRRE IKKE INDSTILLE SYSTEMET TIL AT RAMME FORSENDELSESPRISERNE 100% KORREKT. SEND ALLIGEVEL BESTILLINGEN AFSTED, DA JEG VIL RETURNERER DEN DEL AF FRAGTEN, DER EVENTUELT BLIVER BETALT FOR MEGET.

NY BETALINGSMETODE:-) I kan nu også betale med MobilePay, som er en rigtig nem og smart måde at betale på. Du kan finde information om betalingsmetoden her:

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.danskebank.mobilepay

Selvom det er Danske Bank. som har lanceret denne app, så kan den bruges uanset hvilken bank du har.Du skal blot maile mig hvilke varer Du gerne vil have, samt meddele mig dit mobil nummer, så sender jeg dig en anmodning på det nøjagtige beløb.Powersun 160W
Powersun UV fra Zoo Med er den nyeste innovation på markedet for Terrariebelysning. Det drejer sig om en meget lys og skarp Floodlyskilde med høj UV andel. Powersun UV lysværdi gør den til et fremragende alternativ til HQI belysning. Terraiet bliver optimalt oplyst samtidig med at dyrene får den livsvigtige dosis af UV stråler. Denne pærer er virksom selv over større afstande, men det optimale er ca 60 cm fra dyrene. Da UV andelen ikke er så høj som ved Osram Ultra Vitalux, egner Powersun sig glimrende til heldagsbelysning. NB: Pga af stor varmeudvikling er pæren kun tilrådelig at anvende i større eller åbne terrarier. Takket være den integrerede spole kan Zoo Med Powersun anvendes i enhver lampe som har Porcelænsfatning. Gennemsnitslevetid ved 12 timers brændetid pr dag: 10.000 timer. = 2,3 år.
Pris: 825 kr.

Press Glas Pære 100W
Giver en fremragende varme og lys, men har desværre ingen UV værdi. En rigtig god varmekilde som også kan anvendes udendørs da den tåler fugtighed, nemlig regn, sne osv. Nok den mest anvendte varme/lyskilde indenfor terrariekredse.
Pris: 125 kr.